Overskrift

HipHop Barn er for de som går i 1. klassetrinn.
Dette er første skritt inn i dansens verden for veldig mange. På dette kurset leker man med barnas fleksibilitet og styrke, innfører bevisstgjøring av kroppen gjennom ulike leker og jobber fram både konsentrasjon og evne til å ta imot lærdom.  Det hele skal være en lystbetont og danseglad time, som er ment å være en myk innføring i HipHop..!

HipHop barn foregår uten foreldre. Vi har erfart at det er lettere å få både oppmerksomheten og utviklingen vi ønsker hvis det ikke er noen foreldre tilstede som "stjeler" fokuset, og dette har vi positive erfaringer med. Instruktørene er ikke så strenge på dette de første 2-3 ukene hvis eleven synes det er vanskelig å være alene.

HipHop Nivå 1 -  De som har gått på  HipHop barn tidligere og ønsker litt større utfordringer går over på dette nivået. Dette er nivået for de som går i 2. klasse og oppover.

Hiphop nivå 2 -  På dette nivået er det fokus på å lære både basis-trinn og enkle koreografier. I tillegg jobbes det med hiphop-holdning og bevegelse samt koordinasjon og musikk-/takt-forståelse. Annbefalt klassetrinn er fra 3- 4. trinn og oppover.

Hiphop nivå 3 -  På nivået er men kjent med enkle basis trinn og har danset koregrafier og behersker takten til musikken. Dvs har danset litt og er veldig lysten på å lære masse nytt. Noen har gått en del kurs på andre danseskoler og behersker basisen i hiphop.  På dette nivået blir det litt vanskeligere koreografier med høyere tempo og koordinasjoner enn nivå 2. Annbefalt klassetrinn er fra 5 trinn og oppover. 

Hiphop Nivå 4 og 5.  Dette er timen for de som virkelig ønsker å svette med dansen.  På dette nivået har man danset en stund og vil ha en utfordring innen koreografi og bevegelse. Her vil elevene får gode basiskunnskaper og tøffe koreografer og kanon god trening. Dansere fra denne gruppa vil få tilbud til å være med i klubbens show gruppe. Annbefalt klassetrinn er fra 7 trinn og oppover. 

Show & Konkurranse parti
Klubbens eliteklasse innen dans. Klassen lærer koreografier som egner seg til eksterne show samt innenfor både jazz og hiphop sjanger.. Kravet for å være med er at de deltar på minimum nivå 4 og oppover.  Elevene ønsker å delta på show og lignende som representanter for Sveberg Danseklubb. Gruppa kan maks bestå av 10 stk. Danseinstruktør bestemmer hvem som kan delta i denne gruppa. Krevende time, instruktør må selv danse på høy nivå. Kunne lage tøffe koreografier og sette sammen ulike dansegrupper til større show. Denne gruppa skal være i stand til å reise rundt å kjøre show ved forespørsel.

Beskrivelse