Frida Bathen

Frida Bathen in action....

Sigrid Johansen

Foto: Fotogjengen

Foto: Fotogjengen

Presentasjon Instruktører

Frida Bathen
Frida er en av de yngre instruktørene i klubben. Hun har danset og drevet med rytmisk gymnastikk i ca 12 år og er på et veldig høyt nivå på landsbasis. Hun går nå i andre klasse på danselinja på Trondheim Katedralskole. Hun er et stort forbilde for de yngre som ønsker å satse innefor dans. Frida vil være en ressurs person i i klubben i årene fremover. Hun starter med å undervise Hiphop i høstsemesteret. 

Sigrid Johansen
Sigrid er en av klubbens mest erfarne instruktører. Hun hardanset aktivt i snart 20 år, og driver selv med både jazz, moderne, hip hop og salsa. Veldig populær instruktør og koreograf som elsker å skape, undervise og det å se koreografi komme til live gjennom sine elever. Fantastisk dyktig formidler og person. 

Ellen Vartdal Håvoll

Ellen Vartdal Håvoll kommer i fra Ørsta og er 22 år. Danser jazz, hiphop og moderne. Har danset på Ørsta/Volda ballettskule og Ålesund ballettskole. Gikk på danselinjen ved Fagerlia Vidergående Skole. Hun har undervist i moderne og jazz hos NTNUI dans, og underviser dette semesteret i moderne hos NTNUI.  I tillegg skal Ellen underivse Hiphop nivå 6  og Jazz nivå 7 hos Sveberg Danseklubb. 

Emily Opdahl
Hun studerer for å bli grunnskolelærer 5.-10. trinn på NTNU, og kommer fra Arendal. Hun startet allerede som 3 åring med å danse ballett på Arendal Ballett Center, og har danset siden. I tillegg til ballett har hun også danset jazz, moderne og hip hop. I 2015 tok hun en RAD eksamen i ballett. Tidligere har hun undervist på Bølgen Dansestudio i Arendal, og nå underviser hun ballett for NTNUI Dans i tillegg til timene hos Sveberg Danseklubb.

Sunniva Skjelbred Øien

Kommer fra Namsos og er 22 år. Hun studerer grunnskolelærer 1.-7. trinn, og går nå en master i norsk. Har danset siden hun var 6 år, og har vært innom de fleste dansestiler. Hennes favoritt sjanger er jazz. Hun har gått på danselinja ved Olav Duun vgs, samt et år på Norges Dansehøyskole. Hun underviser også i jazz på NTNUI Dans. Sunniva skal undervise Jazz på onsdags partiene.  

Thilde Sofie Dahl
Thilde Sofie er 15 år fra Sveberg. Hun har tidligere danset på Step by Step, tatt instruktør utdannelse i klubben og vært i deltager i begge showgruppene. Hun danser Jazz og HipHop. Til høsten skal hun undervise innenfor HipHop. Flink danser med veldig god teknikk. 

Siri Solem
Siri er 17 år fra Malvik. Hun har danset siden oppstart av Sveberg Danseskole, og begynte som instruktør høsten 2015. Hun danser på Step by Step dansestudio hvor jazz og moderne står mest i fokus. I tillegg har hun danset ballett, hiphop og girly mm. Hun har prøvd litt av hvert, og hentet mye teknikk og inspirasjon de siste årene, Siri går på danselinja på Katta.  

Stine Sagmyr
Stine går andre året på Malvik VGS. Startet med dans allerede som 8 åring hos Jostein Kroglund og Stjørdal Danseklubb. Deltok i NM i Swing i Molde som 10 åring. Hun har vært aktiv i klubbens showgruppe og har vært Instruktør på Sveberg  siden høsten 2015. Stine skal undervise Hiphop Nivå 4 og Jazz Nivå 3. 

Kristina Fuglem
Kristina går andre året på Thora Storm VGS i Trondheim. hun har danset hele livet, blant annet jazz og hiphop på Sveberg danseklubb og Let’s Dance. Hun har vært instruktør på Sveberg i flere år innenfor jazz og hiphop.

Lotte Lie  
Kommer ifra Stavanger og skal undervise Showgruppe 2 og jazz. Hun studerer i Trondheim og underviser på avansert nivå hos NTNUI Dans. Hun startet sin karrière hos Stavanger Kulturskole og Steps Dansestudio. Der underviste hun barnegrupper og var med showgruppa. Har studert dans i 3 år på videregående og har vært aktiv i dansegruppa Reloaded. Lotte har masse erfaring med å sette opp store danse forestillinger.

Mia Høibye
Mia Elise Høibye kommer ifra Malvik, og går for tiden siste året på Vg3 Musikk på Ole Vig VGS. Hun har drevet med dans siden hun var liten og vært innenfor flere dansestiler som ballett, hiphop og jazz. Har danset i showgruppa til Sveberg Danseklubb og tatt instruktør utdannelse samt undervist i både jazz og hiphop siden 2016.

Karoline Marie Rasmussen
Studerer lektorutdanning ved NTNU og kommer ifra Eidsvoll. Hun bor i Trondheim og underviser jazz hos NTNUI dans, der hun har hatt alle nivå fra nybegynner til avansert nivå. Karoline Marie startet med dans da hun var 5 år gammel hos Eidsvoll ballettsenter og var aktivt med i ballettsenterets dansekompani fra hun var 11-18 år. Etter vgs gikk hun på Trøndertun Folkehøgskole og studerte dans forstudium i et år. En meget dyktig danser og koreograf som skal undervise hos Sveberg Danseklubb.

Linda Brekke
Utdannet sykepleier ifra Stjørdal – hun har danset aktivt siden hun var 10 år hos Dansesenteret. I tillegg til å være instruktør på Dansesenteret har hun drevet med konkurranse dans og deltatt i mange år internasjonalt og nasjonalt innenfor swing, Lindy, bugg, og Linedance. Igjennom mange år på landslaget (Boogie Woogie) har hun deltatt på mange ulike workshop`er sammen med andre profesjonelle instruktører i regi av Norges Danseforbund.

Linda har instruert innenfor de fleste sjangere blant annet -  latin, show, hiphop etc og skal ha ansvar for Showparti 1 og Hiphop hos Sveberg Danseklubb. 

 

 Anne Halonen

Vi ønsker Anne Halonen velkomme til klubbens instruktør team. Ei 19 år gammel energi bunt som skal undervise Nivå 4 og Nivå 6 i JAZZ. Anne har danset siden hun lærte å gå, behersker i dag mange stilarter. Hun er nettopp ferdig på danselinja ved Inderøy VGS og skal til høsten starte på Dans Forstudium på Trøndertun. Anne satser på dans og er primus motor for de årlige sommerkursene på Fosen - Summer Dance. Mange års erfaring som instruktør på ulike workshops.

Alejandra Rueda

Alejandra Rueda som kommer ifra Venezuela. Hun skal undervise Klassisk Ballett nivå 1 og 2 på mandager. Erfaren danser med mange år på bl.a. Chamber Ballet of Zulia (Venezuela), Stavanger Kulturskole, Let’s Dance (Trondheim) og som er ballett instruktør på NTNUI Dans".

Silje Mathisen

Silje startet sin dansekarriere allerede som 6 åring med ballettimer ved Kulturskolen i Malvik. Hun har danset aktivt i showgruppa hos Dansesenteret Stjørdal i mange år og deltatt i mange workshops med bla. Roy hadisubroto og Raymond Sarlemijn.
I tillegg har hun hatt flere roller ved Opera Olav Engelbrektsson og Korsvikaspillet. Silje danser HipHop, Jazz, klassisk ballett og moderne.
Var med på landsfinale i UKM 2015.

Karoline Tønsaas
Karoline har gått på danselinja ved Trondheim Katedralskole og har studert idrett ved Idrettshøyskolen.
Har danset på det høyeste nivå på danseskolene Step by Step og Lets Dance i mange år.
Danser klassisk ballett, moderne, jazz, tåspiss, Hip Hop og Stepp. Har i tillegg drevet med rytmisk gymnastikk i 11 år. Karoline har i de siste årende deltatt i flere store forestillinger ved både Step by Step og Lets Dance. Hun har også vært i den kjente familieforestillingen Putti Plutti Pott i tre år.Har mange års erfaring med danse undervisning.   

Frida Tønsaas  
Har danset ved Trondheim katedralskole, samt på danseskolene Step by Step og Lets Dance.
Danser klassisk ballett, moderne, jazz, tåspiss, Hip Hop og Stepp. Frida har vært trener innenfor rytmisk gymnastikk i 8 år. Har undervist HipHop samt Jazz dans siden 2012 for Sveberg Swingklubb.  Fantastisk flink instruktør og koreograf. 

Danse CV - Erlend Nakken
Erlend er en aktiv danser som har danset alt fra salsa til swing/boogie woogie til hiphop. Våren 2012 ble han medlem av Norges junior landslag i boogie woogie. Deltok i Norske talenter i 2014 og fikk meget gode skussmål ifra dommerene. Erlend har vært aktiv hos Raw dancestudio i Trondheim i mange år.

Lovise Leinum
Hun går på Ole Vig. Vidregående skole og og er ei energisk jente som brenner for Hiphop. Hun danser på RAW dansestudio og er med i RAW Tassan (HipHop dansegruppe)

 

 

 

Karoline i action på gulvet....

Nye danseinstruktører søkes

Danse instruktører søkes…!

Har du nødvendig danseerfaring, er glad, positiv og utadvendt?
Punktlig og selvstendig, samt flink til å lære ifra deg??
 

Sveberg Danseklubb driver kursvirksomhet på Sveberg Skole / Sveberg Hallen og søker etter flere instruktører til klubbens barne- og ungdoms kurs.

Våre kursdager er mandager og onsdager og vi har kurs innenfor:

 Jazz, Hiphop, Klassisk Ballett samt Line Dance.
Vi ønsker gjerne å utvide vårt kurstilbud innenfor flere sjangere.
 

Klubbens kursinstruktører har ansvaret med å utvikle kurs og innhold for nye barn og de som er litt øvet og øvet parti.

Besøk oss gjerne i vårsesongen for å hilse på eksisterende instruktører for å se hvordan vi driver. 

Alt av utstyr til kursene er på plass i form av matter, barrer, speil og musikk anlegg. Klubben har gode lønnsbetingelser.  

Er du interessert, send oss en kortfattet søknad til 

tommy.sagmyr@gmail.com eller til monica.natland@gmail.com

Linda Brekke i action under danseshow hos Dansesenteret...

Frida in action....

Instruktør Team 2017 / 2018 under høstens kick off

Silje under årets UKM

Silje Mathisen

Lotte Lie

Lotte Lie i action for NTNUI dans

Emily Opdahl...

Emily Opdahl

Robin Strøm

Robin Strøm Halle - klubbens mannlige instruktør -

Sunniva Skjelbred Øien

Sunniva

Thilde Sofie Dahl

Thilde