HipHop er både en krevende og morsom danseform som gir tøffe utfordringer...

Kursinformasjon

HipHop  😎😎😎 

Klubben har 5 stk unge instruktører som danser på Trondheims Danseskoler, Let`s Dance, Step by Step og RAW til å undervise det aller nyeste og hotteste innenfor HIpHop. Denne dansestilen blir bare mer og mer populær. Mange av de mestselgende artistene i verden bruker Hip Hop-dansere på scenen og i sine musikkvideoer. Hvis du liker dansevideoene til Justin Timberlake, Ne-Yo eller Beyoncé er dette timen for deg! Mye fartsfylt moro, utfordrende dansetrinn og masse bra musikk!

HipHop timene inneholder oppvarming, styrke og koreografi. Her får du lære alle de grunnleggende trinnene som blir mer avansert jo høyere nivå du er på.
Høstens første 5-ukers kurs har både litt øvet og Øvet parti der grunnleggende teknikk og øvelser blir presentert grundig. Koregrafiene for Øvet og Vidr.1 partiene i høst kommer til å delta under vinterens UKM.

En hip hop-klasse er rene paradiset for de som hører mye på denne musikkstilen og som vil danse kult og bære attituden som hører til.

Våre instruktører kommer til  å legge mye vekt på trinnkombinasjoner og elementær teknikktrening i Litt Øvet partiene. Vi anbefaler derfor å kombinere HipHop med teknisk basert dansetimer som f.eks. jazzdans, dersom man ønsker å satse ytterligere videre med dansen.

Vi har HipHop klasser fra 5 år og oppover, og egne ungdom/voksen-klasser. Se timeplan og kursstigen for mer info.

Antrekk og utstyr i timene:
Joggesko (inne) eller dance sneakers, treningsbukse og t-shirt/genser.


Jazzdans - Åretshit😎😎😎

Våre nye danse instruktører danser på det høyeste nivået på sine respektive Danseskoler i Trondheim. Årets dansenyhet er en ny populær danseform som er Jazzdans.

Jazzdans er en knall tøff dansestil som utføres i et relativt raskt tempo til kjente
låter fra popmusikken. Jazzdans er en danseteknisk stilart, hvor man blir kjent med typiske jazzelementer som isolasjoner, dynamikk, rytmikk,  og hurtige temposkifter. Jazzdans innholder elementer fra bla. hip hop, funk og disco, og er sterkt inspirert av MTV´s siste, hotte musikkvideoer samt VG-listas toppliste. 

Jazzdans har blitt en populær treningsform. Dette skyldes at alle øvelser gjøres til fengende pop musikk hvor atmosfæren under timen er eksentrisk. 
Her får man virkelig utfolde seg og oppleve danseglede, og man utvikler styrke, koordinasjon og smidighet.  Perfekt å kombinere denne danseformen sammen med HipHop


Målet med jazzklassen er å oppnå:
- God grunnleggende plassering og teknikk - Styrke og smidighet
- Lære å utvikle god rytmesans. Pop musikken er en essensiell del av jazzklassen.
- God isolasjons- og koordinasjonsteknikk for å få frem jazzdansens egenart

Starter opp med Jazzdans fra 8 år og oppover.
Se kursstigen samt timeplan.

Antrekk og  utstyr i timene:
- Bevegelige klær, treningsbukse. tights ..
- Jazzsko kan brukes etter oppvarmingsøvelsene forøvrig barbeint. Dette er ikke noe krav, bare noe vi anbefaler. For de yngste bruk joggesko.

ZUMBA - NYHET !

Zumba er ei treningsform basert på aerobic og dans utført til latinomusikk .
Dynamisk, morsom og enkel dansetime med høy treningseffekt.  

Målet for alle zumba-treningsøkter er å røre seg raskt og ha det morsomt.  Viktig at man tør å riste på hoftene, sleppe seg løs i de latinske rytmene og late som om man er på fest. Alle kan delta på Zumba, det er ingen krav til form. Programmet inneholder latinske rytmar med enkle dansetrinn, som omfatter intervall og motstandstrening. Med 2 forskjellige danseinstruktører vil det bli variasjon mellom mandager og onsdags treningene. Join the Party!🙃


SWING KURS  😋😋😋

Folkeswing Junior:
Er den swingformen som har størst utbredelse her hjemme. Den er veldig populær og enkel å lære. Enkle grunntrinn og lett å føre. Morsom dans som kan danses til det aller meste av musikk. 

Starter opp med 5-ukers grunnkurs for junior fra 4 klassetrinn til og med 10 klasse. Ingen fast partner, her vil det rulleres slik at alle danser med alle.

Målet med grunnkurset er å vise morsomme grunntrinn og kjente danse koregrafier. Kurset passer for alle som har lyst til å lære en morsom pardans.
Eller Ingen krav til noen forkunnskaper eller tidligere danseerfaring. Kurset er et nybegynner kurs og vil følge progresjonen ihht til klubbens kursstige. Jfr kursstigen for swingkursene.


FOLKESWING VOKSEN / SWING CAFE

Vi starter først opp med et 5-ukers Litt Øvet / Øvet kurs hvor hvor vi gjennomgår litt teknikk og basic figurer. Dette kurset passer for e som har danset litt før og som trenger litt oppfriskning. Obligatorisk 5 min kaffe pause😀. Fast partner. Ingen rullering av partnere i timen. En morsom dansetime hvor den sosiale faktoren er høy. Viktig å presisere at det er aldri for seint å lære å danse swing ! Fortsetter etter høstferien med litt høyere danse tempo og nye morsomme figurer.

 
 
. 

 

  

 

 

Swing oppvisning 17 mai 2013

Swing dans er en fantastisk morsom par dans som kan danses til det  aller meste av musikk. Dansen er enkel å lære og gir masse god trening både for hode og kropp. Det fine med dansen er at det aldri er for seint å starte. Dans er morsomt og ikke minst sosialt. På kursene vil du treffe mange hyggelige folk som man vil bli godt kjent med i løpet av høsten. Vi treffes på lokalet... !!!