Nye showgrupper vår 2019

Sveberg Danseklubb har 2 showgrupper som er veldig populære. Vi har fått en del henvendelser om hvilke opptakskriterier og forpliktelser som gjelder.

Showgruppa er en talentgruppe for elever hos Sveberg Danseklubb. Denne gruppa er for de aller ivrigste og mest dedikerte elever fra 6. klassetrinn.  Klubben ønsker å satse litt ekstra for disse gruppene.

Å få være med i Showgruppa er en enestående mulighet til å utvikle seg som danser, både teknisk og scenisk. Showgruppa gjør små og store danseshow igjennom hele året. Årets høydepkt er juleshow, UKM, vårshow og 17.mai. 

Ønsker du å være med i showgruppa må du være innstilt på å jobbe hardt og trene mye og være motivert.

De elever som får tilbud om å bli med, forplikter seg til følgende:

  • Må danse på nivå 4 eller høyere på hiphop eller jazz i tillegg til showgruppe timer.
  • Må sette av noen timer til kostyme prøving / tilpasninger ifm forestillingene.
  • Møte opp på ekstra treninger i forkant av danseshow.

Sveberg Danseklubb sitt instruktørteam foretar nominering av aktuelle kandidater til showgruppene. Desverre er det ikke plass til alle som vil delta. Det vil være 2 opptak i året. Ikke bli skuffet om du ikke får tilbud - fortsett å jobbe hardt og målrettet så er sjansen stor for at du kommer inn til slutt. 

Alle showgruppe medlemmer vil få egen T-skjorte med sitt navntrekk på.

(Endringer i høstens grupper gjøres fortløpende igjennom høsten. 7 stk ifra showgruppe 1 går opp til showgruppe 2 som tillegg økes med ytterligere 2 medlemmer. Showgruppene bygges opp til 12 stk medlemmer fortløpende. 8 stk nye skal inn på showgruppe 1 i løpet av høsten. Tilbud vil bli sendt ut til de aktuelle kandidater som danser på nivå 4 og oppover i løpet av høsten 2018) Svarfrist innen 14.august for de som har fått tilbud.

Gratulerer til følgende showgruppe medlemmer vår 2019:

 

Showgruppe 1 - (maks 12 stk) 

-  Selma Steinnes Lutdal, Silje Sagmyr, Silja Fuglem, Ann Elen Løveng, Stine Kummernes, Ingelin Jonassen, Jeaninne Lindrupsen, Nora Heiszter, Julie Olsen Fugelsøy, Silje Moen, Kaja Vikan Blix, Siri Hendriks

Showgruppe 2 - (maks 12 stk) 

- Helene Dragsnes, Kristin Vollan Aune, Amalie Nordtvedt, Martine Ulstad, Sara Johansen, Line Romulslie, Thilde Sofie Dahl, Maren Kjeldsli, Julia Gressnes, Sigird Vullum, Signe Trondmo, Eline Stavå Jensen

Showgruppe 1 - Vår 2018

Showgruppe 2 - Vår 2019

Showgruppe 1 - Vår 2019