Fra forestillingen " På reisefot til Broadway" Klassisk Ballett

HipHop Barn med Erlend

Danseforestillingen " På reisefot til Broadway"

Nok en gang var Bruket Kulturhus spreng fult begge forestillingene. Stor kamp om å få kjøpe billetter. Aldri før har klubben hatt et så høyt nivå på dansekoreografiene. Det nye kulturhuset er for lite med bare en forestilling. Med masse ulike kostymer og proff lyd- og lyshow på scenen var det duket for flotte og minnerik kveld for alle sammen. Se hjemmesiden for mer bilder og video fra klubbens 5-års jubeleiums forestilling.


STOR INTERESSE FOR Å GÅ PÅ DANSEKURS 

Stor pågang på de minste partiene gjorde at klubben måtte splitte flere parti høsten 2013 og hente inn flere instruktører. Aldri før har klubben kjørt så mange dansekurs igjennom uka. Det er fulle hus både mandag og onsdag. 
Ca 200 stk barn- og ungdommer går på et eller flere kurs fordelt på mandag og onsdag. 

Klubben har satset mye på å hente inn flere unge topp trente dansere som underviser innenfor HipHop og Jazz. Instruktørene danser aktivt selv på på ulike danseskoler i Trondheim og Stjørdal. Se presentasjonen over klubbens instruktører på hjemmesiden.


Sveberg Swingklubb startet opp høsten 2011 med ulike dansekurs for barn og voksne i Malvik kommune. Med 3 fulle parti ble Sveberg Grendahus nesten for lite til å ta imot alle som vil lære å danse HipHop og Swing.
Høsten 2012 utvidet klubben med flere kursdager og med flere instruktører. Kurstilbudet ble utvidet med flere klasser og nivåer og flere dansae sjangere. Dansetilbudet nå dekker behovet både for unge og gamle, nybegynnere og de som har danset litt fra før. Et variert tilbud som skal være spennende og ikke minst være motiverende.  Klubben arrangerer 2 store danse forestillinger i Malvik Kulturhus - Bruket - på slutten av vært semester. Veldig populært for både dansere og foresatte. 

Kurslokalene er i Sveberg Grendahus i den nye idretts hallen på Sveberg. I tillegg benyttes også skolens musikk rom som har speil på alle vegger til enkelte partier. Amfiet benyttes til generalprøver.

Klubbens offisielle kursdager er mandager og onsdager. Klubbkveldene blir annonsert fortløpende etter kursstart og info vil bli lagt ut på klubbens facebook sider samt hjemmesiden.  

Klubbens formål:

KLUBBENS FORMÅL :
Sveberg Danseklubb er en ideell danseklubb som skal være et tilbud til alle danseglade i Malvik kommune. Klubben skal bidra til å øke dansens utbredelse, samt skape et godt og positiv dansemiljø, både innenfor og utenfor klubben. Dette formålet ivaretaes i hovedsak gjennom at klubben arrangerer kurs, dansekvelder og andre arrangement.

Klubben skal arbeide for å få barn og ungdom til å interessere seg for dans og de gleder den gir– i et rusfritt miljø. Klubben skal primært drive med dans som hygge og sosial aktivitet og som en breddeidrett, men skal også yte aktiv støtte til de medlemmer som ønsker å drive dans som en konkurranseidrett gjennom Norges Idrettsforbund og aktuelle særforbund.

Jazz Nivå 3

Klubben har 5 ulike nivå innenfor jazz. Pr i dag er jazz nivå 4 det høyeste nivået innenfor denne danse sjangeren. 4 nivå innenfor Hiphop samt et nivå innenfor klassisk ballett.

Show grupa under UKM

Klubben har to show klasser for de som virkelig ønsker å satse på dans. Denne gruppa vil få de aller beste instruktørene og treningstider til å lage fengende HipHop og Jazz koregrafier til oppvisninger etc.

Danseoppvisninger

I tillegg til ordinære kurskvelder vil det arrangeres klubb og ulike danseoppvisninger. Der kan barn- og ungdom få praktisere sine danseferdigheter og treffe venner. Klubbkveldene skal være i uformelle former hvor trygghet og mestring er i fokus. Det vil bli lagt opp til diverse leker og aktiviteter for å få flest mulig ut på dansegulvet.

Jazz nivå 4

Sveberg Danseklubb jazz nivå 4 under årets Juleshow i Bruket Kulturhus. 

HipHop MiniStar

HipHop Ministar  oppvarming til Juleavslutning 2013

Danseforestilling i Bruket Kuturhus

Linedance gruppa under danseforestillingen " På reisefot til Broadway" i Bruket Kulturhus vår 2016

Swing BW våravslutning 2014

Swing Boogie Woogie junior er blitt populær. Mange par på trening gjør det mer attraktiv å danse pardans. Klubben har litt for lite gutter og håper på høstens satsing mot kommunens ungdomsklubber skal tiltrekke seg flere til å begynne å danse swing.